CJ Sibiu a reluat licitația pentru modernizarea drumului județean 107 B Păuca-Alămor-Mândra-Slimnic Reviewed by CD on . Întrucât la prima licitație nu și-a depus niciun constructor oferta, Consiliul Județean Sibiu a reluat procedura de achiziție publică pentru execuția lucrărilor Întrucât la prima licitație nu și-a depus niciun constructor oferta, Consiliul Județean Sibiu a reluat procedura de achiziție publică pentru execuția lucrărilor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»CJ Sibiu a reluat licitația pentru modernizarea drumului județean 107 B Păuca-Alămor-Mândra-Slimnic

CJ Sibiu a reluat licitația pentru modernizarea drumului județean 107 B Păuca-Alămor-Mândra-Slimnic

CJ Sibiu a reluat licitația pentru modernizarea drumului județean 107 B Păuca-Alămor-Mândra-Slimnic

Întrucât la prima licitație nu și-a depus niciun constructor oferta, Consiliul Județean Sibiu a reluat procedura de achiziție publică pentru execuția lucrărilor la obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare DJ 107 B Păuca-Alămor-Mândra-Slimnic”.
Termenul limită de depunere a ofertelor în SEAP este marți, 28 mai, ora 15.

Valoarea estimată a lucrărilor de execuție a crescut la 82.357.309,15 lei fără TVA, față de valoarea estimată inițial de 70.454.366.58 lei fără TVA). Durata de execuției este cuprinsă între 12 și 16 luni.

Ținând cont de faptul că lungimea drumului care urmează să fie modernizat este de peste 35 km, conducerea Consiliului Județean Sibiu a împărțit drumul în trei tronsoane, astfel încât execuția lucrărilor să se realizeze mai rapid.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus