Concurs de lectură la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu Reviewed by CD on . Ajuns la cea de-a treia ediție, Concursul Bătălia Cărților, organizat de Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu, debutează luna aceasta cu o invitație adresată tuturo Ajuns la cea de-a treia ediție, Concursul Bătălia Cărților, organizat de Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu, debutează luna aceasta cu o invitație adresată tuturo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Concurs de lectură la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

Concurs de lectură la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

Concurs de lectură la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

Ajuns la cea de-a treia ediție, Concursul Bătălia Cărților, organizat de Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu, debutează luna aceasta cu o invitație adresată tuturor pasionaților de lectură, în special celor pentru care cititul în familie este o activitate curentă. Pentru această ediție, biblioteca deschide competiția pe trei categorii de vârstă: copii (11-13 ani), adolescenți (14-18 ani) și adulți (peste 18 ani).

Detalii suplimentare privind volumele propuse pentru competiție, regulamentul de participare la concurs și dezbaterile lunare se pot obține la sediul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (Str. George Barițiu, nr.7), la adresa de e-mail bjastrasibiu@gmail.com sau la nr. tel: 0269 210 551. În egală măsură, utilizatorii bibliotecii pot consulta disponibilitatea titlurilor dorite în catalogul electronic al bibliotecii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus