Consiliul Județean Sibiu păstrează legătura cu cetățenii Reviewed by CD on . Centrul de Informare pentru Cetățeni al Consiliului Județean Sibiu își păstrează activitatea cu publicul, în intervalul orar cunoscut: zilnic, între 7.30 - 16, Centrul de Informare pentru Cetățeni al Consiliului Județean Sibiu își păstrează activitatea cu publicul, în intervalul orar cunoscut: zilnic, între 7.30 - 16, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Consiliul Județean Sibiu păstrează legătura cu cetățenii

Consiliul Județean Sibiu păstrează legătura cu cetățenii

Consiliul Județean Sibiu păstrează legătura cu cetățenii

Centrul de Informare pentru Cetățeni al Consiliului Județean Sibiu își păstrează activitatea cu publicul, în intervalul orar cunoscut: zilnic, între 7.30 – 16, iar vinerea între 7.30 – 13.30, cu limitarea accesului în încăpere la o singură persoană o dată.

Persoanele din afara instituției au acces în sediul Consiliului Județean Sibiu după legitimarea lor de către agentul de pază și notarea în Registrul special de evidență, urmând să fie preluate de către angajații din serviciile de specialitate cărora li se adresează. Nu vor avea access în sediu persoanele care prezintă semne de îmbolnăvire (tuse, strănut, etc)!

Conducerea Consiliului Județean Sibiu îndeamnă cetățenii să folosească
mijloacele electronice de comunicare, respectiv emailul oficial al CJ
Sibiu – judet@cjsibiu.ro, unde pot să transmită sesizări, pețiții și pot
să solicite informații, răspunsul fiind transmis în format electronic.

Activitatea de acordare a audiențelor de către președinta Daniela Cîmpean și cei doi vicepreședinți a fost suspendată din 12 martie, iar persoanele care doresc să se înscrie în audiență vor formula petiții scrise, on line și telefonic, la numărul 0269/217733.

”Nu e cazul să ne panicăm, este o situație specială pe care o traversăm ca județ și ca țară, dar instituțiile trebuie să funcționeze. Nu ne putem izola, însă trebuie să ne luăm toate măsurile ca să reducem impactul pe care acest virus l-ar putea avea. România se descurcă bine, iar în județul Sibiu nu avem niciun caz de infectare cu coronavirus. Sunt convinsă că acest lucru se datorează faptului că aici autoritățile și comunitatea s-au mobilizat și conlucrează foarte bine. Suntem bine la Sibiu și așa vom rămâne dacă vom continua să fim responsabili, calmi și oameni de echipă,”, este mesajul transmis de președinta Daniela Cîmpean angajaților Consiliului Județean Sibiu în cadrul unei ședințe organizate prin intermediul aplicației Microsoft Teams.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus