Cosmin și Alexandru, doi jandarmi sibieni cu suflet mare Reviewed by CD on . Cosmin și Alexandru sunt jandarmii din cadrul Postului Montan Păltiniș, care au intervenit ieri pentru evacuarea turiștilor aflați la două cabane din zona Șanta Cosmin și Alexandru sunt jandarmii din cadrul Postului Montan Păltiniș, care au intervenit ieri pentru evacuarea turiștilor aflați la două cabane din zona Șanta Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Cosmin și Alexandru, doi jandarmi sibieni cu suflet mare

Cosmin și Alexandru, doi jandarmi sibieni cu suflet mare

Cosmin și Alexandru, doi jandarmi sibieni cu suflet mare

Cosmin și Alexandru sunt jandarmii din cadrul Postului Montan Păltiniș, care au intervenit ieri pentru evacuarea turiștilor aflați la două cabane din zona Șanta.
I-au transportat în siguranță până în stațiunea Păltiniș, rând pe rând, și s-au asigurat că sunt în afara oricărui pericol, mai ales că printre persoanele blocate în nămeți erau și copii.
După multe ore de stat în frig și zăpadă, în care au intervenit pentru siguranța oamenilor și au deszăpezit drumul pentru evacuare, cei doi jandarmi montani sibieni și-au încheiat misiunea cu succes, toate persoanele au fost conduse în siguranță până în stațiune.

Cosmin își desfășoară activitatea în cadrul Postului Montan Păltiniș din anul 2007, iar Alexandru din anul 2018. Au participat la multe misiuni pentru siguranța turiștilor și sunt în continuare în sprijinul persoanelor aflate în dificultate în zona montană.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus