Din 2014, un nou sistem de impozitare în Copșa Mică, în funcție de zonă Reviewed by CD on . Începând cu anul 2014, oraşul Copşa Mică va aplica un sistem diferenţiat de impozitare, în funcţie de zona în care se află proprietatea. Acest proiect va fi adu Începând cu anul 2014, oraşul Copşa Mică va aplica un sistem diferenţiat de impozitare, în funcţie de zona în care se află proprietatea. Acest proiect va fi adu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Din 2014, un nou sistem de impozitare în Copșa Mică, în funcție de zonă

Din 2014, un nou sistem de impozitare în Copșa Mică, în funcție de zonă

Din 2014, un nou sistem de impozitare în Copșa Mică, în funcție de zonă

Începând cu anul 2014, oraşul Copşa Mică va aplica un sistem diferenţiat de impozitare, în funcţie de zona în care se află proprietatea.

Acest proiect va fi adus la cunoştinţa contribuabililor în următoarele săptămâni, în mai multe etape:
– luni, 11.11.2013, ora 16.00, Clubul Seniorilor – Prezentare proiect
– marţi, 19.11.2013, ora 15.00, Primăria Copşa Mică – Dezbatere publică
– publicare pe afişiere a hărţii cu zonele de impozitare
– publicarea hărţii cu zonele de impozitare pe pagina de internet www.copsa-mica.ro .
– publicare, pe larg, cu explicaţii, în revista anuală.

La stabilirea zonelor de impozitare s-a ţinut cont de amplasarea şi valoarea de piaţă a proprietăţilor, accesibilitatea la serviciile publice (sociale, apă, canalizare, iluminat, parcuri, zona de agrement etc.), calitatea străzilor, accesul la şcoli etc.

Aplicarea acestui sistem de impozitare va determina o modificare a cuantumului impozitului, in mod diferit, în funcţie de zona în care se află proprietăţile si de natura acestora, clădiri (case, apartamente) sau terenuri (intravilan, extravilan)! Fiecare contribuabil va fi înştiinţat oficial, cu privire la cuantumul impozitelor şi taxelor aferente proprietăţilor deţinute, în luna IANUARIE 2014.

Invităm contribuabilii interesaţi să afle mai multe detalii, să participe la întâlnirile propuse mai sus sau să solicite informaţii la compartimentul Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei oraşului Copşa Mică.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus