Dosare penale în familie Reviewed by CD on . La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 13,30, pe strada Principală din localitatea Florești, polițiștii Postului de Poliție Laslea au depistat un localnic în vâ La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 13,30, pe strada Principală din localitatea Florești, polițiștii Postului de Poliție Laslea au depistat un localnic în vâ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dosare penale în familie

Dosare penale în familie

Dosare penale în familie

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 13,30, pe strada Principală din localitatea Florești, polițiștii Postului de Poliție Laslea au depistat un localnic în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

De asemenea, polițiștii au constatat că autoturismul îi fusese încredințat chiar de către tată, care cunoștea faptul că fiul nu deține permis de conducere.

În cauză, pe numele fiului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, tatăl fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care știe că nu deține acest drept.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus