A doua ediție a Cursei de Rățuște în Sibiu Reviewed by CD on . Clubul Rotaract Sibiu împreună cu Fundația Polisano vă invită să participați la cea de-a doua ediție a Cursei de Rățuște. Fondurile strânse vor fi folosite pent Clubul Rotaract Sibiu împreună cu Fundația Polisano vă invită să participați la cea de-a doua ediție a Cursei de Rățuște. Fondurile strânse vor fi folosite pent Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A doua ediție a Cursei de Rățuște în Sibiu

A doua ediție a Cursei de Rățuște în Sibiu

A doua ediție a Cursei de Rățuște în Sibiu

Clubul Rotaract Sibiu împreună cu Fundația Polisano vă invită să participați la cea de-a doua ediție a Cursei de Rățuște. Fondurile strânse vor fi folosite pentru a opera copii născuți cu malformații cardiace grave.

Evenimentul se va desfășura în data de 8 iunie, la Podul Neculce, pe malul Cibinului, lângă stația Rompetrol. Cei interesați se pot înscie pe https://sibiu.cursaderatuste.ro/ . Participarea cu o rățușcă în concurs se realizează cu o donație de 10 lei. Prima rățușcă va câștiga un premiu în valoare de 2000 lei.

În cadrul primei ediții a concursului, fondurile strânse au fost folosite pentru a achiziționa un incubator și o lampă de fototerapie pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Județean Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus