Drumul județean 106 Agnita – Sighișoara a fost reabilitat și modernizat Reviewed by CD on . Consiliul Județean Sibiu a finalizat încă o investiție realizată cu fonduri europene. Este vorba despre modernizarea drumului județean DJ 106 Agnita – Sighișoar Consiliul Județean Sibiu a finalizat încă o investiție realizată cu fonduri europene. Este vorba despre modernizarea drumului județean DJ 106 Agnita – Sighișoar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Drumul județean 106 Agnita – Sighișoara a fost reabilitat și modernizat

Drumul județean 106 Agnita – Sighișoara a fost reabilitat și modernizat

Drumul județean 106 Agnita – Sighișoara a fost reabilitat și modernizat

Consiliul Județean Sibiu a finalizat încă o investiție realizată cu fonduri europene. Este vorba despre modernizarea drumului județean DJ 106 Agnita – Sighișoara, pe o lungime de aproximativ 37 km, dintre care 21,6 km sunt pe raza județului Sibiu. Lucrările au fost executate de firma Geiger Transilvania SRL, care le-a finalizat cu o lună și jumătate înainte de termenul contractual.
Proiectul ”Reabilitarea DJ 106 Agnita – Sighișoara” a fost realizat cu fonduri europene, atrase prin Programul Operațional Regional 2014-2020, completate fonduri din bugetul CJ Sibiu și al CJ Mureș.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus