Expoziţia de pictură şi desen „Magia iernii” este găzduită de Muzeul Municipal Mediaș Reviewed by CD on . Muzeul Municipal Mediaş doreşte să încurajeze şi să susţină micii artişti, oferindu-le posibilitatea de a se prezenta în faţa publicului larg cu o parte din rea Muzeul Municipal Mediaş doreşte să încurajeze şi să susţină micii artişti, oferindu-le posibilitatea de a se prezenta în faţa publicului larg cu o parte din rea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziţia de pictură şi desen „Magia iernii” este găzduită de Muzeul Municipal Mediaș

Expoziţia de pictură şi desen „Magia iernii” este găzduită de Muzeul Municipal Mediaș

Expoziţia de pictură şi desen „Magia iernii” este găzduită de Muzeul Municipal Mediaș

Muzeul Municipal Mediaş doreşte să încurajeze şi să susţină micii artişti, oferindu-le posibilitatea de a se prezenta în faţa publicului larg cu o parte din realizările lor artistice. Astfel, în această perioadă propune publicului vizitator expoziţia temporară de pictură şi desen: „Magia iernii” cucele mai deosebite şi interesante lucrări de culoare şi grafică realizate de grupuri de elevi de la instituţii de învăţământ din Mediaş.
Lucrările expuse prezintă o tematică specifică Sărbătorilor de Iarnă şi transpun prin culoare şi desen imaginea idilică a sentimentelor şi viselor născute din puritatea copilăriei.
Expoziţia este realizată în parteneriat cu Şcoala cu clasele I-VIII, Nr. 7; Şcoala cu clasele I-VIII, C-tin Ioan Motaş şi Şcoala cu clasele I-VIII, Istvan Báthory din Mediaş, sub îndrumarea şi coordonarea d-lui prof. Sorin Pănăzan.
Vernisajul expoziţiei va avea loc marți, 16 decembrie, ora 15:30.
Expoziţia va fi deschisă la sediul Muzeului Municipal, Str. M. Viteazu, Nr. 46,

17 Decembrie 2014 – 17 Ianuarie 2015.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus