Expoziție cu cămăși tradiționale din categoria „Tezaur” a Muzeului „Astra” Reviewed by CD on . Adunând în cusăturile lor bucuria, unitatea, speranța și credința bunicilor și străbunicilor noștri, 30 de cămăși tradiționale din categoria „Tezaur” a Muzeului Adunând în cusăturile lor bucuria, unitatea, speranța și credința bunicilor și străbunicilor noștri, 30 de cămăși tradiționale din categoria „Tezaur” a Muzeului Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziție cu cămăși tradiționale din categoria „Tezaur” a Muzeului „Astra”

Expoziție cu cămăși tradiționale din categoria „Tezaur” a Muzeului „Astra”

Expoziție cu cămăși tradiționale din categoria „Tezaur” a Muzeului „Astra”

Adunând în cusăturile lor bucuria, unitatea, speranța și credința bunicilor și străbunicilor noștri, 30 de cămăși tradiționale din categoria „Tezaur” a Muzeului „Astra” alcătuiesc cea mai nouă expoziție organizată și găzduită de această instituție.
„Cămașa. Eleganța veșmântului” este o călătorie în satul românesc de odinioară în care, cu infinită răbdare și talent, femeile reușeau să creeze pe pânza albă, cu ac și ață colorată, adevărate povești, atât despre personalitatea celui care purta cămașa, cât și despre tradițiile și obiceiurile locului.
Din 12 martie, expoziția va putea fi admirată la Muzeul de Etnografie și Artă Populară din Madrid, urmând ca evenimentul de închidere să aibă loc pe 24 iunie, de Ziua Universală a Iei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus