Festivalul Minunata Muzică Nouă se va desfășura la Sibiu Reviewed by CD on . Filarmonica de Stat Sibiu organizează, în perioada 16-20 noiembrie, la festivalul Minunata Muzică Nouă/Brave New Music. Programul evenimentului include concerte Filarmonica de Stat Sibiu organizează, în perioada 16-20 noiembrie, la festivalul Minunata Muzică Nouă/Brave New Music. Programul evenimentului include concerte Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festivalul Minunata Muzică Nouă se va desfășura la Sibiu

Festivalul Minunata Muzică Nouă se va desfășura la Sibiu

Festivalul Minunata Muzică Nouă se va desfășura la Sibiu

Filarmonica de Stat Sibiu organizează, în perioada 16-20 noiembrie, la festivalul Minunata Muzică Nouă/Brave New Music. Programul evenimentului include concerte, dar și conferințe speciale.
Aflat la cea de-a III-a ediție, festivalul debutează miercuri, 16 noiembrie, la ora 19.00, la Sala Thalia, cu un concert de muzică de film orchestrată pentru două piane și două percuții, „Discombombulate”. Soliștii Horia Mihail – pian, Daniel Dascălu – pian, Gabriel Barani – percuții și Alexandru Anastasiu – percuții vor interpreta diverse coloane sonore semnate de cunoscutul compozitor Hans Zimmer.
Programul evenimentului continuă în zilele următoare tot la Sala Thalia cu un concert simfonic intitulat „Palinchoros”, interpretat de Trio Contraste, sub bagheta dirijorului Andrei Stănculescu. Ansamblul IconArts, dirijat de Cristian Lupeș și alături de solistul Francesco Tristano la pian, vor susține un concert cu lucrări semnate chiar de Francesco Tristano. Artistul va participa și la conferința „Paralele între muzica de film și muzica de teatru”, în data de 19 noiembrie, la ora 11.00, în foaierul Hotelului Împăratul Romanilor.
Tot în data de 19 noiembrie, la ora 19.00, la Biserica Evanghelică din Piața Huet publicul va putea asculta, în primă audiție absolută, opera „Râsul lui Avraam” de Gabriel Mălăncioiu.
Ultima zi de festival este deschisă la ora 11.00 de conferința „Fenomenul artistic contemporan”, cu participarea compozitorului Doron Kaufman, în foaierul Hotelului Împăratul Romanilor. La ora 19.00 va avea loc recitalul „Sonoecumena”, un jam sesion contemporan la care vor participa: Markéta Janoušková – vioară, Doron Kaufman – compozitor/performer, Marko Ristic – acordeon și Claude Delangle – saxofon.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus