Festivalul „Sibiu Craft Fest” revine în parcul și pe strada Cetății Reviewed by CD on . Festivalul „Sibiu Craft Fest” revine în parcul și pe strada Cetății cu o nouă ediție care se va desfășura în perioada 6-8 septembrie. Evenimentul are ca scop pr Festivalul „Sibiu Craft Fest” revine în parcul și pe strada Cetății cu o nouă ediție care se va desfășura în perioada 6-8 septembrie. Evenimentul are ca scop pr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festivalul „Sibiu Craft Fest” revine în parcul și pe strada Cetății

Festivalul „Sibiu Craft Fest” revine în parcul și pe strada Cetății

Festivalul „Sibiu Craft Fest” revine în parcul și pe strada Cetății

Festivalul „Sibiu Craft Fest” revine în parcul și pe strada Cetății cu o nouă ediție care se va desfășura în perioada 6-8 septembrie. Evenimentul are ca scop promovarea mărcilor de bere artizanală din Sibiu și din țară și crearea unei platforme prin care berea cu caracter să ajungă mai ușor la public.

La ediția din acest an vor participa 9 producători de bere artizanală. Vizitatorii vor putea astfel degusta diferite sortimente de bere, dar și câteva tipuri de cidru.

Pentru cei mici, organizatorii au pregătit diverse activități recreative, de la ateliere de creație, la pictură pe față și jocuri.

În fiecare zi, începând cu ora 17, publicul este așteptat la concerte live cu: Tourette Roulette, Coven Clash, Partizan, Baby Elvis, El Negro și Otherside.

Festivalul „Sibiu Craft Fest” este un eveniment organizat de Asociația Grey Projects și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2019.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus