Festivalul International de Teatru de la Sibiu se desfășoară în acest an online Reviewed by CD on . Teatrul Național Radu Stanca organizează o ediție specială a Festivalului International de Teatru de la Sibiu care se desfășoară în acest an online, în perioada Teatrul Național Radu Stanca organizează o ediție specială a Festivalului International de Teatru de la Sibiu care se desfășoară în acest an online, în perioada Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festivalul International de Teatru de la Sibiu se desfășoară în acest an online

Festivalul International de Teatru de la Sibiu se desfășoară în acest an online

Festivalul International de Teatru de la Sibiu se desfășoară în acest an online

Teatrul Național Radu Stanca organizează o ediție specială a Festivalului International de Teatru de la Sibiu care se desfășoară în acest an online, în perioada 12-21 iunie, pe site-ul oficial FITS, www.sibfest.ro/fits-online, dar și pe pagina de Facebook și canalul de YouTube.

Cu tema „Puterea de a crede / Empowered”, evenimentul propune peste 14.000 de minute de teatru, dans, muzică, circ contemporan, conferințe, dezbateri, spectacole lectură și spectacole pentru copii, difuzate gratuit.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președinției României, iar Primăria Municipiului Sibiu este principalul finanțator al evenimentului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus