În trafic, cu permis fals Reviewed by CD on . La data de 03.02.2021, în cadrul activităților specifice desfășurate, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control în trafic, pe DJ La data de 03.02.2021, în cadrul activităților specifice desfășurate, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control în trafic, pe DJ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»În trafic, cu permis fals

În trafic, cu permis fals

În trafic, cu permis fals

La data de 03.02.2021, în cadrul activităților specifice desfășurate, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control în trafic, pe DJ 105 G, în Mârșa, un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani, din Racovița.

La momentul respectiv, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 290 de lei pentru defecțiunile tehnice descoperite în urma verificărilor.

Cu ocazia întocmirii procesului verbal de constatare a contravenției și verificării permisului de conducere eliberat de către autoritățile unui alt stat, a existat bănuiala rezonabilă că persoana care a condus autovehiculul posedă permis fals de conducere. În aceste condiții, s-a procedat la verificarea permisului de conducere prin intermediul Centrului Comun de Contact Giurgiu, ocazie cu care s-a constatat că permisul de conducere mai sus enunțat figurează eliberat pe numele altei persoane.

Astfel, la data de 08.02.2021, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea de către bărbatul de 32 de ani din Racovița a 3 infracțiuni la regimul rutier, respectiv: conducerea unui vehicul fără permis de conducere (Art. 335 alin. 2 teza IV din Codul Penal), uz de fals (Art. 323 din Codul Penal) și fals material în înscrisuri oficiale (Art. 320 alin. 1 din Codul Penal cu aplic art. 48 alin. 1 din Codul Penal).

          Polițiștii rutieri continuă cercetările.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus