Jan Lauwers la Sibiu Reviewed by CD on . Jan Lauwers, unul dintre cei mai importanți regizori europeni vine la Sibiu în cadrul celei de-a XIX-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu Jan Lauwers, unul dintre cei mai importanți regizori europeni vine la Sibiu în cadrul celei de-a XIX-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Jan Lauwers la Sibiu

Jan Lauwers la Sibiu

Jan Lauwers la Sibiu

Jan Lauwers, unul dintre cei mai importanți regizori europeni vine la Sibiu în cadrul celei de-a XIX-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Deși evenimentul a fost inițial anulat, organizatorii festivalului au reușit să asigure în cele din urmă prezența companiei belgiene la Sibiu.

Propunerile regizorului belgian sunt considerate de-a dreptul revoluționare, iar prezența acestuia la Sibiu se negociază de mai bine de patru ani. Cele două reprezentații ale companiei sale au fost programate la Sala de Sport a Colegiului Național „Octavian Goga“ și vor avea loc duminică, 27 mai și luni, 28 mai, începând cu ora 22:00. Pornind de la ideea că arta reprezintă natura umană, iar arta devine o reflectare a celui care observă, „The Deer House / Casa cerbilor“ prezintă povestea reală a jurnalistului de război Kerem Lawton, fratele uneia dintre dansatoarele companiei, ucis în războiul din Kosovo. Spectacolul a fost produs la cererea Salzburger Festspiele, iar regizorul Jan Lauwers a fost distins cu marele premiu de la Festivalul Internaţional de Teatru din Sarajevo, Grand Prix – Golden Laurel Wreath Award for Best Performance.

Accesul publicului la aceste spectacole se face pe baza biletelor puse în vânzare la Agenția Teatrală din Sibiu (bd. Nicolae Bălcescu nr. 17, zilnic între orele 11:00 – 15:00) sau în rețeaua Eventim (în Librăriile Humanitas și Cărturești, magazinele Germanos, Vodafone și Orange si online pe eventim.ro). Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Publicul sibian și turiștii vor avea șansa să asiste luni, 28 mai, ora 14:00, la Librăria Humanitas, la spectacolul lectură „Camera Isabelei“, după un text semnat de regizorul belgian. Tot în aceeași zi, dar începând cu ora 16:00, la Sala Studio de la Casa de Cultură a Sindicatelor, intrarea B, publicul va putea urmări proiecția filmului „Goldfish Games“ semnat de Jan Lawuers. Regizorul belgian va susține, de asemenea, o conferință specială ce va avea loc marți, 29 mai, ora 11:30, la Centrul Habitus. Intrarea la toate cele trei evenimente este gratuită, in limita locurilor disponibile.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus