Jandarmii din Sibiu au donat sânge Reviewed by CD on . Zece jandarmi au donat în perioada 30.09-01.10.2015 la Centrul de transfuzii din municipiul Sibiu picături din viata lor, pentru întrajutorarea semenilor, sub s Zece jandarmi au donat în perioada 30.09-01.10.2015 la Centrul de transfuzii din municipiul Sibiu picături din viata lor, pentru întrajutorarea semenilor, sub s Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Jandarmii din Sibiu au donat sânge

Jandarmii din Sibiu au donat sânge

Jandarmii din Sibiu au donat sânge

Zece jandarmi au donat în perioada 30.09-01.10.2015 la Centrul de transfuzii din municipiul Sibiu picături din viata lor, pentru întrajutorarea semenilor, sub sloganul: ‘Jandarmii sunt oameni pentru ființe’.

Ca urmare a solicitării Centrului de transfuzii din municipiul Sibiu, pentru reducerea deficitului de sânge din depozitele spitalicești, jandarmii sibieni au răspuns ‘PREZENT’ și au participat activ la obiectivele campaniei ‘Donează sânge, salvează o viață’.

Această campanie a fost demarată la începutul anului 2015 printr-un parteneriat inter-institutional între Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu, Academia Forțelor Terestre Sibiu ‘Nicolae Bălcescu’, Protopopiatul Ortodox Sibiu, Direcția de Sănătate Publică Sibiu, Centrul Național de Transfuzie Sanguină și Facultatea de Teologie Sibiu ‘Andrei Șaguna’.

Campania ‘Donează sânge, salvează o viață’ este un program prin care se dorește implicarea părților în activități de donare de sânge, informarea publicului cu privire la nevoia de sânge pentru transfuzii a sistemului medical românesc și încurajarea donării periodice.

Ca urmare a programării la Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu, jandarmii au donat sânge în data 30.09. Si 01.10 a.c. — Prilej cu care îndemnăm toți cetățenii din Sibiu să se alăture prin voluntariat acestei campanii umanitare cu scop de acordare a unui ajutor palpabil persoanelor aflate în dificultate, la vreme de grea încercare, de boală și de nevoie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus