Kids Race la Arena Platoș Păltiniș Reviewed by CD on . Sâmbătă, 4 februarie, este rândul copiilor schiori și snowboarderi să se întreacă la Arena Platoș Păltiniș în cadrul competiției Kids Race. Tinerii participanți Sâmbătă, 4 februarie, este rândul copiilor schiori și snowboarderi să se întreacă la Arena Platoș Păltiniș în cadrul competiției Kids Race. Tinerii participanți Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Kids Race la Arena Platoș Păltiniș

Kids Race la Arena Platoș Păltiniș

Kids Race la Arena Platoș Păltiniș
Sâmbătă, 4 februarie, este rândul copiilor schiori și snowboarderi să se întreacă la Arena Platoș Păltiniș în cadrul competiției Kids Race.
Tinerii participanți vor fi împărțiți în patru categorii de vârstă, 7-8, 9-10, 11-12 și 13-14 ani. Concursul se va desfășura în două manșe în care concurenții parcurg individual traseul. Manșa de calificări presupune parcurgerea traseului de concurs contracronometru. Primii 10 concurenți din fiecare categorie se califică pentru manșa finală.
Parcursul va fi construit din elemente specifice traseelor de cros, cu valuri, step-up-uri, kickere și schimbări de pantă, fiind creativ și distractiv pentru toți copiii care schiază sau care se dau pe snowboard.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus