La sediul Primăriei Mediaș a fost semnat contractul „Sistem informatic integrat de tip SMART CITY“ Reviewed by CD on . Marți, 23 noiembrie 2021, a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Mediaș, în prezența domnului primar Gheorghe Roman și a administratorului firmei câștigăto Marți, 23 noiembrie 2021, a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Mediaș, în prezența domnului primar Gheorghe Roman și a administratorului firmei câștigăto Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»La sediul Primăriei Mediaș a fost semnat contractul „Sistem informatic integrat de tip SMART CITY“

La sediul Primăriei Mediaș a fost semnat contractul „Sistem informatic integrat de tip SMART CITY“

La sediul Primăriei Mediaș a fost semnat contractul „Sistem informatic integrat de tip SMART CITY“

Marți, 23 noiembrie 2021, a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Mediaș, în prezența domnului primar Gheorghe Roman și a administratorului firmei câștigătoare, semnarea contractului „Sistem informatic integrat de tip SMART CITY“, din cadrul proiectului „Soluții informatice integrate pentru simplificarea procedurilor administrative, reducerea birocrației și îmbunătățirea organizării instituționale“.

Proiectul este finanțat prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 13, iar valoarea totală a actualului contract este de peste 2.100.000 lei. Proiectul este o continuare firească a celui finanțat prin POCA 12 – „Resurse integrate pentru o dezvoltare locală sustenabilă“, iar soluția propusă se va integra cu cea deja implementată la nivelul Primăriei, fiind acum extinsă și aplicată în cadrul serviciilor conexe.

Valoarea totală a celor două proiecte pe fonduri europene, finanțate prin POCA 12 și POCA 13, depășește 6 milioane de lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus