La Sibiu începe Feeric Fashion Week Reviewed by CD on . Designeri din toate colțurile lumii vin în perioada 20-24 iulie la Sibiu pentru a-și prezenta cele mai noi colecții, în spații neconvenționale din oraș și din j Designeri din toate colțurile lumii vin în perioada 20-24 iulie la Sibiu pentru a-și prezenta cele mai noi colecții, în spații neconvenționale din oraș și din j Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»La Sibiu începe Feeric Fashion Week

La Sibiu începe Feeric Fashion Week

La Sibiu începe Feeric Fashion Week

Designeri din toate colțurile lumii vin în perioada 20-24 iulie la Sibiu pentru a-și prezenta cele mai noi colecții, în spații neconvenționale din oraș și din județul Sibiu.
Cea de-a XIV-a ediție a evenimentului va avea un program complex:
• Joi, 21 iulie
– prezentările de modă debutează la ora 13.00 cu designerul ucrainean Irina Dzhus care propune o colecție toamnă/iarnă 2022, produsă folosind exclusiv materiale cruelty-free. Evenimentul va avea loc într-un spațiu atipic, pe spirala ce leagă etajul I de etajul secund al centrului comercial Promenada Sibiu.
– în același spațiu urmează prezentarea brandului Borbala, unde designerul a folosit doar materiale upcycled și recycled, inclusiv pungi de plastic topite și transformate apoi în rochii de seara, accesorizate cu capace de plastic și cutii de șampoane.
– Alist Designers boutique care revine cu o nouă selecție de piese ale designerilor români. Prezentarea va avea loc pe pasajul pietonal de pe strada Manejului. Ultimul eveniment al zilei va duce publicul și invitații la Palatul de Vară Brukenthal din Avrig unde brandul RAMELLE va prezenta colecția Infinity.
• Vineri, 22 iulie
– studenți în design vestimentar din România, Polonia și Italia își vor prezenta lucrările rezultate din anii de studiu într-un show colectiv care va putea fi urmărit începând cu ora 13.00, la Cinegold, în Feeric Venue.
– prezentările de modă de mută, apoi, într-un alt spațiu neconvențional, în depozitul Remat de la marginea Sibiului unde vor defila piesele noii colecții HOOLDRA.
– înaintea ultimei prezentări a zilei, la Cinegold va putea fi admirată, începând cu ora 18.00, o instalație vizuală, intitulată Acasă, la origini – Țara Făgărașului, o campanie de recuperare identitară a portului tradițional din România și din teritoriile locuite de români, așa cum este el purtat și păstrat în zilele noastre.
– la ora 20, pe terasa Promenada Sibiu va fi prezentată colecția Synergia aparținând designerul vestimentar Raluca Elena Coșăreanu, o colecție compusă din 12 ținute ce conferă energie pozitivă și armonie formelor ce conturează silueta.
• Sâmbătă, 23 iulie
– programul începe la ora 13 cu două prezentări stradale, pe strada Centumvirilor. Prima dintre ele este susținută de Istituto Europeo di Design din Milano, printr-un designer român, absolvent al institutului, Marinela Djurdj. Apoi, Andreea Pleșa va prezenta proiectul InBetween, un proiect ce își dorește să tragă un semnal de alarmă asupra consumerismului excesiv care stă la bazele industriei vestimentare.
– prezentările se mută în decorul industrial al fabricii Boromir, unde va putea fi admirată o nouă colecție semnată Bianca Popp, „Out of the box”.
– cel mai așteptat eveniment, Gala Feeric, are loc anul acesta în curtea Bisericii Evanghelice din Piața Huet. Publicul se poate bucura de șapte prezentări de modă spectaculoase, muzică de calitate și multe alte surprize. Evenimentul este prezentat de Cosmina Păsărin.
Feeric Fashion Week este un eveniment organizat de Fundația Mitichi și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2022.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus