Mediaș: A început campania „Hrăneşte un zâmbet” Reviewed by CD on . „Hrăneşte un zâmbet” Campania se află la cea de-a X ediţie, este organizată de către Consiliul local al tinerilor și are ca scop ajutarea copiilor cu o situaţie „Hrăneşte un zâmbet” Campania se află la cea de-a X ediţie, este organizată de către Consiliul local al tinerilor și are ca scop ajutarea copiilor cu o situaţie Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mediaș: A început campania „Hrăneşte un zâmbet”

Mediaș: A început campania „Hrăneşte un zâmbet”

Mediaș: A început campania „Hrăneşte un zâmbet”

„Hrăneşte un zâmbet” Campania se află la cea de-a X ediţie, este organizată de către Consiliul local al tinerilor și are ca scop ajutarea copiilor cu o situaţie materială precară. În acest sens, s-au amplasat în supermarketurile din oraş coşuri în care medieşenii pot dona alimente neperisabile şi produse de igienă.
Campania se desfăşoară în două etape, o parte din donaţii vor fi dăruite copiilor înaintea sărbătorilor de Crăciun, iar alimentele strânse pe parcursul sărbătorilor vor fi donate, la finalul campaniei. Sperăm că şi anul acesta medieşenii vor fi receptivi şi să doneze în cadrul campaniei, pentru a face o bucurie copiilor cu o situaţie materială precară din Mediaş şi satul aparţinător Ighişul Nou.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus