Minor de 17 ani din Șoroștin, cercetat penal pentru furtul unui autoturism și conducere fără permis Reviewed by CD on . Un minor de 17 ani, domiciliat în localitatea Șoroștin, a fost reținut ieri pentru 24 de ore de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, fiind Un minor de 17 ani, domiciliat în localitatea Șoroștin, a fost reținut ieri pentru 24 de ore de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, fiind Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Minor de 17 ani din Șoroștin, cercetat penal pentru furtul unui autoturism și conducere fără permis

Minor de 17 ani din Șoroștin, cercetat penal pentru furtul unui autoturism și conducere fără permis

Minor de 17 ani din Șoroștin, cercetat penal pentru furtul unui autoturism și conducere fără permis

Un minor de 17 ani, domiciliat în localitatea Șoroștin, a fost reținut ieri pentru 24 de ore de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, fiind bănuit de furtul unui autoturism în scop de folosință și conducerea acestuia fără a deține permis de conducere.

În fapt, în noaptea de 24/25.04.2017, folosindu-se de cheia originală lăsată de partea vătămată în interior, a sustras dintr-o parcare situată în municipiul Sibiu un microbuz pe care l-a condus până în apropierea localității Agârbiciu, unde l-a abandonat.

Minorul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Împotriva acestuia s-a luat măsura reținerii pe o perioadă 24 de ore, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest dosar continuă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus