Mozaic Jazz Festival, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu Reviewed by CD on . Mozaic Jazz Festival, se va desfășura în perioada 14 – 16 noiembrie 2014, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu Având ca nucleu muzica şi publicul, MOZAIC Mozaic Jazz Festival, se va desfășura în perioada 14 – 16 noiembrie 2014, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu Având ca nucleu muzica şi publicul, MOZAIC Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mozaic Jazz Festival, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu

Mozaic Jazz Festival, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu

Mozaic Jazz Festival, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu

Mozaic Jazz Festival, se va desfășura în perioada 14 – 16 noiembrie 2014, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu

Având ca nucleu muzica şi publicul, MOZAIC JAZZ FESTIVAL facilitează întâlnirea celor doua entităţii inseparabile. Cu focusare deosebită asupra scenei internaţionale a jazz-ului, Mozaic Jazz Festival şi-a format un comitet artistic de selecţie a artiştilor care vor face parte din program.
Misiunea noastră este aceea de a găsi un mix optim de artişti, pe de o parte artişti care au avut o influenţă profundă asupra genului de-a lungul evoluţiei sale, iar pe de altă parte tineri cu energia creativă care marchează generaţia de astăzi. MOZAIC JAZZ FESTIVAL pregăteşte un weekend de celebrare a jazz-ului şi a sinergiilor sale creatoare.
Festivalul îşi propune, prin programul şi activităţile sale, să întărească imaginea culturală a Sibiului la nivel mondial şi să păstreze la Sibiu titulatura de Capitală a Jazz-ulu.

PROGRAM:

Vineri, 14 noiembrie,
ora 20:30 – Nikoletta Szoke Quartet
ora 22:30 – Trilok Gurtu Band

Sambata, 15 noiembrie 2015
ora 20:30 – David Krakauer “Ancestral Groove”
Ora 22:30 – Steve Coleman And Five Elements

Duminica, 16 noiembrie
Ora 20:30 – Tord Gustavsen Ensemble
Ora 22:30 – BaLaKo

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim: Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas și Cărturești, la Sala Palatului și on-line pe www.eventim.ro.
Prețul unui bilet va fi de 70 lei/zi și 170 lei/abonament festival cu reduceri aplicate pentru elevi, studenți și pensionari.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus