Noapte “de foc” pentru pompierii militari din Săliște Reviewed by CD on . În jurul orei 1:30 pompierii militari din cadrul ISU Sibiu - Punct de lucru Săliște au fost solicitați să intervină în localitatea Orlat pentru localizarea și l În jurul orei 1:30 pompierii militari din cadrul ISU Sibiu - Punct de lucru Săliște au fost solicitați să intervină în localitatea Orlat pentru localizarea și l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Noapte “de foc” pentru pompierii militari din Săliște

Noapte “de foc” pentru pompierii militari din Săliște

Noapte “de foc” pentru pompierii militari din Săliște

În jurul orei 1:30 pompierii militari din cadrul ISU Sibiu – Punct de lucru Săliște au fost solicitați să intervină în localitatea Orlat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta generalizat la anexe gospodărești (șură, garaje, magazie depozitare lemne).

👩‍🚒Pompierii militari s-au deplasat de urgență la fața locului și împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Orlat au intervenit mai bine de patru ore cu trei autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului.

A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 300 mp a următoarelor anexe : o șură, două garaje și a unei magazii de lemne.

Au ars de asemenea aproximativ 200 baloți de fân și cca 5 mc de lemn de depozitat.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus