Noul ambasador al Republicii Austria a vizitat Sibiul Reviewed by CD on . Noul ambasador al Republicii Austria în România a fost oaspetele prefectului Adela Muntean și al subprefectului Horațiu Marin. Excelența Sa Isabel Rauscher a fo Noul ambasador al Republicii Austria în România a fost oaspetele prefectului Adela Muntean și al subprefectului Horațiu Marin. Excelența Sa Isabel Rauscher a fo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Noul ambasador al Republicii Austria a vizitat Sibiul

Noul ambasador al Republicii Austria a vizitat Sibiul

Noul ambasador al Republicii Austria a vizitat Sibiul

Noul ambasador al Republicii Austria în România a fost oaspetele prefectului Adela Muntean și al subprefectului Horațiu Marin. Excelența Sa Isabel Rauscher a fost însoțită de consulul onorific al Austriei la Sibiu, domnul Andreas Huber.
Discuțiile dintre cei patru oficiali s-au axat pe rolul și atribuțiile Instituției Prefectului, ambasadorul Austriei dorind să înțeleagă modul în care funcționează administrația publică locală în România.
Prefectul Adela Muntean a subliniat faptul că județul Sibiu se bucură de o atenție deosebită la nivel național, dar și european și, în consecință, așteptările și exigențele tuturor sunt foarte mari, inclusiv cele ale cetățenilor județului Sibiu. “Este un lucru pozitiv, care ne determină să ne îndeplinim atribuțiile cu maximă seriozitate și responsabilitate”, a concluzionat Adela Muntean.
Excelența Sa Isabel Rauscher este ambasador al Republicii Austria la București din noiembrie 2017.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus