O nouă ediție Arini Fest Cinema Reviewed by CD on . O nouă ediție Arini Fest Cinema îi invită pe sibieni, în perioada 2-4 august, la cinema în aer liber. Proiecțiile vor avea loc în Parcul Sub Arini, în zona pârt O nouă ediție Arini Fest Cinema îi invită pe sibieni, în perioada 2-4 august, la cinema în aer liber. Proiecțiile vor avea loc în Parcul Sub Arini, în zona pârt Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție Arini Fest Cinema

O nouă ediție Arini Fest Cinema

O nouă ediție Arini Fest Cinema

O nouă ediție Arini Fest Cinema îi invită pe sibieni, în perioada 2-4 august, la cinema în aer liber. Proiecțiile vor avea loc în Parcul Sub Arini, în zona pârtiei de săniuș, în fiecare seară, începând cu ora 22.

Ediția din acest an este dedicată regizorului Clint Eastwood, astfel că puteți vedea/ revedea trei dintre cele mai apreciate filme ale regizorului: Curierul Traficanților / The Mule (SUA, 2018, 116 min., r.Clint Eastwood, cu Bradley Cooper, Clint Eastwood), Sully: Miracolul de pe râul Hudson (SUA, 2016, 96 min, r.Clint Eastwood, cu Tom Hanks) și Trenul de 15:17 spre Paris (SUA, 2018, 94 min, r.Clint Eastwood). Accesul publicului este liber.

Arini Fest Cinema este un eveniment organizat de Asociația Grey Projects și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2019.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus