O nouă ediție ARTSY va avea loc pe strada Cetății din Sibiu Reviewed by CD on . O nouă ediție ARTSY va avea loc pe strada Cetății, în perioadele 6-8 decembrie și 13-15 decembrie. Organizatorii au pregătit un târg de produse hand-made, ateli O nouă ediție ARTSY va avea loc pe strada Cetății, în perioadele 6-8 decembrie și 13-15 decembrie. Organizatorii au pregătit un târg de produse hand-made, ateli Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție ARTSY va avea loc pe strada Cetății din Sibiu

O nouă ediție ARTSY va avea loc pe strada Cetății din Sibiu

O nouă ediție ARTSY va avea loc pe strada Cetății din Sibiu

O nouă ediție ARTSY va avea loc pe strada Cetății, în perioadele 6-8 decembrie și 13-15 decembrie. Organizatorii au pregătit un târg de produse hand-made, ateliere pentru copii și adulți, dar și concerte live pe esplanada Sălii Thalia.

Tema ediției din acest an este „go wild”, evenimentul dorind să tragă un semnal de alarmă asupra impactului pe care acțiunile noastre îl au asupra naturii, animalelor, planetei în general.

Seara este dedicată concertelor. Sâmbătă, 7 decembrie, vor cânta „Second Wave” și „Pistol cu Capse”, iar duminică, 8 decembrie, îi veți putea asculta pe „Nadayana” și „Balkan Taksim”. Weekend-ul următor, seria concertelor continuă sâmbătă, 14 decembrie cu trupele „Kings are overrated” și „Umbra”. Ultima zi de festival îi aduce în atenția publicului pe „Elven Bird” și „Om la lună”.

ARTSY este un eveniment organizat de Asociația Grey Projects și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2019.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus