Accident în Sibiu, provocat de un șofer băut care conducea un autoturism neînmatriculat Reviewed by CD on . La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 01,30, în municipiul Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Alba, în timp ce con La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 01,30, în municipiul Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Alba, în timp ce con Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident în Sibiu, provocat de un șofer băut care conducea un autoturism neînmatriculat

Accident în Sibiu, provocat de un șofer băut care conducea un autoturism neînmatriculat

Accident în Sibiu, provocat de un șofer băut care conducea un autoturism neînmatriculat

La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 01,30, în municipiul Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism spre Cristian, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în fața sa, în urma evenimentului rezultând avarierea celor două mașini.

La fața locului, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul care a provocat tamponarea nu deține permis de conducere, iar în urma testării alcoolscopice a rezultat o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul condus de către persoana în cauză este neînmatriculat.

În consecință, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus