O nouă ediție a Raliului Sibiului Reviewed by CD on . În perioada 4-7 octombrie va avea loc o nouă ediție a Raliului Sibiului. Competiția va avea o lungime totală de 634,97 km, din care 123,9 km reprezintă distanța În perioada 4-7 octombrie va avea loc o nouă ediție a Raliului Sibiului. Competiția va avea o lungime totală de 634,97 km, din care 123,9 km reprezintă distanța Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție a Raliului Sibiului

O nouă ediție a Raliului Sibiului

O nouă ediție a Raliului Sibiului

În perioada 4-7 octombrie va avea loc o nouă ediție a Raliului Sibiului. Competiția va avea o lungime totală de 634,97 km, din care 123,9 km reprezintă distanța celor 13 probe speciale. Startul festiv va avea loc joi, 4 octombrie, la ora 20.30 în Piața Mică.

Competiția este considerată ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, a Campionatului Național Rally 2 Dunlop și a Campionatului Național de Vehicule Istorice Dunlop. Anul acesta reunește la start un număr de 88 de echipaje.

Cea mai spectaculoasă probă în cadrul Raliului este Super Speciala Autoklass. Startul probei va avea loc duminică, 7 octombrie, la ora 12.38, la Sala Transilvania. Concurenții vor parcurge apoi traseul: Sala Transilvania-Calea Dumbrăvii-Strada Lomonosov-Școala de Înot. După parcurgerea unei treceri și jumătate, aceștia vor ajunge la punctul de sosire situat la intersecția dintre Calea Dumbrăvii și Lomonosov.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus