Raliul Sibiului se defășoară în perioada 6-7 octombrie Reviewed by CD on . Asociația Clubul Sportiv Aria pentru Sport organizează în perioada 6-7 octombrie Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017, etapa a 7-a din Campionatul Național de Asociația Clubul Sportiv Aria pentru Sport organizează în perioada 6-7 octombrie Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017, etapa a 7-a din Campionatul Național de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Raliul Sibiului se defășoară în perioada 6-7 octombrie

Raliul Sibiului se defășoară în perioada 6-7 octombrie

Raliul Sibiului se defășoară în perioada 6-7 octombrie

Asociația Clubul Sportiv Aria pentru Sport organizează în perioada 6-7 octombrie Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017, etapa a 7-a din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Vehicule Istorice de Competiție.

Evenimentul va debuta joi, 5 octombrie, la ora 20, cu startul festiv din Piața Mare. Vineri, 6 octombrie competiția va începe la ora 15, cele 71 de echipaje urmând să parcurgă 14 probe speciale pe un traseu de 30 de kilometri ce include Nucet, Curmătură și Păltiniș. A doua zi de competiție este și mai încărcată, organizatorii pregătind un traseu de 86 de kilometri spre Boarta, Răvășel, Nucet, Noul Român și Chirpăr. Cea mai spectaculoasă probă, Super Speciala din centrul Sibiului, va avea loc sâmbătă, 7 octombrie 2017,de la ora 18.

Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017 este un eveniment organizat în parteneriat cu AMC Racing, club patronat de Mihai Leu, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2017.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus