Octavian Ciovică a câștigat etapa de la Mediaș a Campionatului Național de Viteză în Coastă Reviewed by CD on . În ciuda vremii nefavorabile și extrem de capricioase, peste 600 de persoane au urmărit duminică, 2 octombrie 2022, cea de-a șaptea etapă a Campionatului Națion În ciuda vremii nefavorabile și extrem de capricioase, peste 600 de persoane au urmărit duminică, 2 octombrie 2022, cea de-a șaptea etapă a Campionatului Națion Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Octavian Ciovică a câștigat etapa de la Mediaș a Campionatului Național de Viteză în Coastă

Octavian Ciovică a câștigat etapa de la Mediaș a Campionatului Național de Viteză în Coastă

Octavian Ciovică a câștigat etapa de la Mediaș a Campionatului Național de Viteză în Coastă

În ciuda vremii nefavorabile și extrem de capricioase, peste 600 de persoane au urmărit duminică, 2 octombrie 2022, cea de-a șaptea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, organizată la Mediaș de către Primăria Municipiului Mediaș și Federația Română de Automobilism Sportiv.
La competiție au luat startul 62 de piloți țară și străinătate, reprezentanți ai cluburilor și echipelor de top ale automobilismului sportiv.
Festivitatea de premiere a câștigătorilor celei de-a șaptea etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă la Mediaș a avut loc în Piața Corneliu Coposu, după încheierea celor două manșe de concurs. „King of the Hill“ a fost desemnat Octavian Ciovică, cel care a realizat cel mai bun timp al traseului– 1:33.258.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus