Octavian-Constantin Oana: Victor Ponta – Ruşinea Europei! Reviewed by CD on . Liderii de la Bruxelles susțin că premierul României Victor Ponta trebuie să demisioneze ca urmare a trimiterii acestuia în judecată. Astfel, președintele PNȚCD Liderii de la Bruxelles susțin că premierul României Victor Ponta trebuie să demisioneze ca urmare a trimiterii acestuia în judecată. Astfel, președintele PNȚCD Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Octavian-Constantin Oana: Victor Ponta – Ruşinea Europei!

Octavian-Constantin Oana: Victor Ponta – Ruşinea Europei!

Octavian-Constantin Oana: Victor Ponta – Ruşinea Europei!

Liderii de la Bruxelles susțin că premierul României Victor Ponta trebuie să demisioneze ca urmare a trimiterii acestuia în judecată. Astfel, președintele PNȚCD Diaspora, membru CDU-CSU, CDS Octavian-Constantin Oana, îi cere de urgență premierului român demisia. „De aici de la Ședinta de lucru a comisiei de Amendamente a PPE Îi cer DEMISIA de urgență lui Victor Ponta – Rușinea Europei!! Mai are cineva chef-inclusiv dintre ”prietenii politici”- de discuții cu Ponta/PSD – Rusinea Europei??? Eu NU!!”

La rândul său, președintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, a făcut următoarea declarație: „Ca urmare a trimiterii în judecată a primului ministru al Guvernului României, Victor Ponta (Partidul Socialiștilor Europeni), “Solicit primului ministru al Guvernului României, Victor Ponta, să își prezinte imediat demisia din funcția de prim ministru, ca urmare a trimiterii sale în judecată pentru acuzații grave de corupție. Poporul roman, merită o carte de vizită mai bună decât un prim ministru trimis în judecată pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, și spălarea banilor,” a declarat președintele PPE Joseph Daul. „România este astăzi un partener de încredere în Europa ca urmare a numeroaselor eforturi făcute de poporul român și de guverne de centru dreapta. Apelez la Victor Ponta să nu supună aceste realizări unui risc inutil. Domnia sa, va avea șansa să își dovedească nevinovăția în fața justiției din România”, a concluzionat președintele Daul.

Andreea POCOL

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus