Patru bărbați din Mediaș reținuți, după ce au provocat un scandal pe o terasă Reviewed by CD on . La data de 21 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut patru localnici, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea La data de 21 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut patru localnici, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Patru bărbați din Mediaș reținuți, după ce au provocat un scandal pe o terasă

Patru bărbați din Mediaș reținuți, după ce au provocat un scandal pe o terasă

Patru bărbați din Mediaș reținuți, după ce au provocat un scandal pe o terasă

La data de 21 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut patru localnici, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 20 mai a.c., în jurul orei 15,30, în timp ce se aflau pe terasa unui local din municipiul Mediaș, între cei patru medieșeni, cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani, a izbucnit un conflict pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, conflict care a dus la deranjarea clienților localului și distrugerea unor articole de mobilier.

Cei patru au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus