Peste 400 de elevi, premiați de Primăria Sibiu pentru rezultatele la olimpiade și concursuri naționale și județene Reviewed by CD on . Sala Teatrului Național Radu Stanca a găzduit festivitatea de premiere a elevilor din municipiul Sibiu care au obținut rezultate foarte bune la olimpiadele și c Sala Teatrului Național Radu Stanca a găzduit festivitatea de premiere a elevilor din municipiul Sibiu care au obținut rezultate foarte bune la olimpiadele și c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Peste 400 de elevi, premiați de Primăria Sibiu pentru rezultatele la olimpiade și concursuri naționale și județene

Peste 400 de elevi, premiați de Primăria Sibiu pentru rezultatele la olimpiade și concursuri naționale și județene

Peste 400 de elevi, premiați de Primăria Sibiu pentru rezultatele la olimpiade și concursuri naționale și județene
Sala Teatrului Național Radu Stanca a găzduit festivitatea de premiere a elevilor din municipiul Sibiu care au obținut rezultate foarte bune la olimpiadele și concursurile naționale și județene.
Valoarea premiilor acordate elevilor este de 112.500 de lei, fonduri asigurate din bugetul local.
58 de elevi care au obținut premii sau mențiune la olimpiadele și concursurile naționale au primit: 1000 de lei pentru premiul I, 800 de lei pentru premiul II, 600 de lei pentru premiul III și 300 de lei pentru mențiune.
360 de elevi care au obținut rezultate foarte bune la județene vor primi premii între 300 și 100 de lei.
Pe lângă premiile pe care le vor primi, toți acești elevi vor primi câte un abonament pentru spectacolele de pe Scena Digitală, oferite de Teatrul Național Radu Stanca, gazda evenimentului. Abonamentele sunt valabile din 24 decembrie 2022 până în 31 ianuarie 2023.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus