Peste 50 de echipe vor juca anul acesta în competiția Sibiu Streetball Reviewed by CD on . Peste 50 de echipe vor juca anul acesta în competiția Sibiu Streetball, eveniment organizat de Asociația Club Sportiv Eco Sport Team și cofinanțat de Primăria S Peste 50 de echipe vor juca anul acesta în competiția Sibiu Streetball, eveniment organizat de Asociația Club Sportiv Eco Sport Team și cofinanțat de Primăria S Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Peste 50 de echipe vor juca anul acesta în competiția Sibiu Streetball

Peste 50 de echipe vor juca anul acesta în competiția Sibiu Streetball

Peste 50 de echipe vor juca anul acesta în competiția Sibiu Streetball

Peste 50 de echipe vor juca anul acesta în competiția Sibiu Streetball, eveniment organizat de Asociația Club Sportiv Eco Sport Team și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2023. Turneul de baschet 3×3 se va desfășura în perioada 16-18 iunie pe terenul „Elemer Tordai” de la Sala Transilvania.
Ajuns la cea de-a 11-a ediție, evenimentul reunește 55 de echipe înscrise la categoriile: U10, U13, U15, U16 Feminin, U18, Open Masculin.
Pe lângă competiţia propriu-zisă, cei prezenți vor putea asista și participa la concursuri de aruncări libere și aruncări de trei puncte. Întreg evenimentul este gândit ca un „festival al baschetului”, o acțiune dedicată atât practicanților acestui sport, cât și spectatorilor. Accesul publicului este liber.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus