Primul heliport din județ, inaugurat la Hațeg Reviewed by CD on . Hunedorenii au de azi înainte şi un heliport. Primul şi singurul heliport din judeţ a fost inaugurat la Haţeg de către reprezentanţii Primăriei şi ai Spitalului Hunedorenii au de azi înainte şi un heliport. Primul şi singurul heliport din judeţ a fost inaugurat la Haţeg de către reprezentanţii Primăriei şi ai Spitalului Rating:
Ești aici: Acasă » Sănătate»Primul heliport din județ, inaugurat la Hațeg

Primul heliport din județ, inaugurat la Hațeg

Primul heliport din județ, inaugurat la Hațeg

Hunedorenii au de azi înainte şi un heliport. Primul şi singurul heliport din judeţ a fost inaugurat la Haţeg de către reprezentanţii Primăriei şi ai Spitalului Orăşenesc. Aici vor ateriza elicopterele medicale, care vin să preia bolnavii ce necesită transportul spre unităţi spitaliceşti mai mari şi mai performante.

Amplasat în curtea Spitalului Orăşenesc, heliportul de la Haţeg este al doilea din Regiunea 5 Vest, singurul existent până acum fiind cel de la Timişoara.

Ideea construirii acestuia este a Primăriei Haţeg, iar banii au provenit în mare parte din sponsorizări. Valoarea acestei investiţii se ridică la suma de 100 de mii de lei.

Investiţia vine să completeze seria de lucrări de modernizare care au avut loc în ultimele luni la Spitalul Orăşenesc Haţeg. Astfel, la unitatea spitalicească de aici a fost inaugurat de curând un Compartiment de Primire Urgenţe, un aparat RMN, dar şi o secţie modernă de Neonatologie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus