Proiectul Academia de Voluntari se derulează în Sibiu Reviewed by CD on . Asociația Positive Life desfășoară în această perioadă proiectul Academia de Voluntari, aflat la cea de-a II-a ediție, care are ca scop formarea de voluntari. Î Asociația Positive Life desfășoară în această perioadă proiectul Academia de Voluntari, aflat la cea de-a II-a ediție, care are ca scop formarea de voluntari. Î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Proiectul Academia de Voluntari se derulează în Sibiu

Proiectul Academia de Voluntari se derulează în Sibiu

Proiectul Academia de Voluntari se derulează în Sibiu

Asociația Positive Life desfășoară în această perioadă proiectul Academia de Voluntari, aflat la cea de-a II-a ediție, care are ca scop formarea de voluntari.

În Centrul de Agrement pentru Tineret al Direcției Județene de Sport și Tineret Sibiu din Păltiniș, tinerii cu vârsta între 14 și 35 de ani, interesați de activitatea de voluntariat, participă gratuit la o serie de ateliere. Aceștia sunt instruiți de specialiști în psihologie, comunicare, educație civică, limba engleză, motivația voluntarului, dezvoltare personală, marketing în voluntariat, lucru în echipă, prevenirea criminalității și educație rutieră.

La finalul cursului toți absolvenții vor primi certificat de voluntar, iar în următorul an calendaristic vor trebui să participe ca voluntari la minimum trei proiecte pentru a demonstra competențele dobândite în urma acestor cursuri și a ajuta la implementarea cu succes a acestora.

Acesta este un proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității 2019.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus