Proiectul Primăriei Sibiu de amenajare a malurilor Cibinului a fost premiat Reviewed by CD on . Proiectul Primăriei Sibiu de amenajare a malurilor Cibinului a fost premiat în cadrul Bienalei Naționale de Arhitectură, cel mai important eveniment profesional Proiectul Primăriei Sibiu de amenajare a malurilor Cibinului a fost premiat în cadrul Bienalei Naționale de Arhitectură, cel mai important eveniment profesional Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Proiectul Primăriei Sibiu de amenajare a malurilor Cibinului a fost premiat

Proiectul Primăriei Sibiu de amenajare a malurilor Cibinului a fost premiat

Proiectul Primăriei Sibiu de amenajare a malurilor Cibinului a fost premiat
Proiectul Primăriei Sibiu de amenajare a malurilor Cibinului a fost premiat în cadrul Bienalei Naționale de Arhitectură, cel mai important eveniment profesional al breslei arhitecților, organizat constant, din doi în doi ani, din anul 1994, de Uniunea Arhitecților din România.
Proiectul tehnic a fost realizat pentru Primăria Sibiu de firma FIP Consulting – arhitecții Eugen Bănuță și Mădălina Mihaela Toma, urb. peisag. Ioana Aflorei, urb. peisag. Nicoleta Dobre și urb. Lucia Cozma.
Pistele pentru biciclete de pe malul Cibinului, împreună cu deck-urile și balcoanele pentru odihnă și relaxare, au fost deschise sibienilor în 4 august anul acesta, după finalizarea unei investiții în valoare de 11,4 milioane de euro, fonduri europene nerambursabile obținute de Primăria Sibiu. Constructorul care a realizat lucrarea a fost compania sibiană CONA.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus