Reținut pentru 24 de ore după ce a încălcat ordinul de protecție emis de instanță Reviewed by CD on . La data de 27.02.2021, în jurul orelor 14:20, o femeie din localitatea Turnu Roșu a sesizat Poliția Orașului Tălmaciu cu privire la faptul că soţul ei, împotriv La data de 27.02.2021, în jurul orelor 14:20, o femeie din localitatea Turnu Roșu a sesizat Poliția Orașului Tălmaciu cu privire la faptul că soţul ei, împotriv Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Reținut pentru 24 de ore după ce a încălcat ordinul de protecție emis de instanță

Reținut pentru 24 de ore după ce a încălcat ordinul de protecție emis de instanță

Reținut pentru 24 de ore după ce a încălcat ordinul de protecție emis de instanță

La data de 27.02.2021, în jurul orelor 14:20, o femeie din localitatea Turnu Roșu a sesizat Poliția Orașului Tălmaciu cu privire la faptul că soţul ei, împotriva căruia Judecătoria Avrig a emis la data de 22.12.2020 un ordin de protecție, stabilind obligația de a păstra o distanță minimă de 20 m. față de ea,  de locuința acesteia și de locul de muncă din municipiul Sibiu, precum  și față de fiicele ei minore, a revenit la locuința comună încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Măsurile dispuse prin ordinul de protecție au fost încălcate de către bărbat în mai multe rânduri de la emiterea ordinului și până în prezent, la nivelul Postului de Poliție Turnu Roșu fiind înregistrate trei dosare penale având ca obiect încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, faptă prevăzută și pedepsită de art. 47 alin. 1 rap. la art. 38 alin. 1 lit. e) din Legea 217/2003.

Împotriva acestuia s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu urmând a fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus