Reținuți, după ce și-ar fi agresat sora Reviewed by CD on . La data de 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au reținut doi bărbați în vârstă de 40, respectiv 50 de ani, frați, dom La data de 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au reținut doi bărbați în vârstă de 40, respectiv 50 de ani, frați, dom Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Reținuți, după ce și-ar fi agresat sora

Reținuți, după ce și-ar fi agresat sora

Reținuți, după ce și-ar fi agresat sora

La data de 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au reținut doi bărbați în vârstă de 40, respectiv 50 de ani, frați, domiciliați în localitatea Ludoș, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal și distrugere.

Cei doi bărbați sunt bănuiți că, în noaptea de 12/13 decembrie a.c., în jurul orei 01,00, pe fondul unor conflicte de familie, ar fi pătruns fără drept în imobilul în care locuiește sora lor, tot în Ludoș, ar fi agresat-o, lovind-o cu un cuțit și cu pumnii și ar fi distrus în același timp mai multe bunuri din locuință. De asemenea, ar fi împedicat-o pe femeia în vârstă de 44 de ani să părăsească locuința sau să solicite telefonic sprijinul forțelor de ordine, sesizarea fiind transmisă polițiștilor în dimineața zilei de 13 decembrie, după ce cei doi frați ar fi părăsit imobilul.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au luat măsura reținerii celor doi bărbați pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Miercurea Sibiului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus