Operațiuni fără drept cu articole pirotehnice în localitatea Coveș Reviewed by CD on . În cursul zilei de 24 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au continuat acțiunile de prevenir În cursul zilei de 24 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au continuat acțiunile de prevenir Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Operațiuni fără drept cu articole pirotehnice în localitatea Coveș

Operațiuni fără drept cu articole pirotehnice în localitatea Coveș

Operațiuni fără drept cu articole pirotehnice în localitatea Coveș

În cursul zilei de 24 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au continuat acțiunile de prevenire, identificare și combatere a evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementează cu precădere deținerea, comercializarea și folosirea articolelor pirotehnice.

Astfel, la domiciliul unei femei din localitatea Coveș, polițiștii au identificat mai multe articole pirotehnice din categoria P1 și F3, în valoare de 1.000 de lei, articole pe care femeia ar fi intenționat să le comercializeze în orașul Agnita.

În acest caz, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice.

Cercetările continuă la nivelul S.A.E.S.P. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus