România pe podium la TFA Open European Championship, reprezentată de 4 pompieri militari, dintre care 3 salvatori de la ISU Sibiu 𝟑 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐈𝐒𝐔 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮. Reviewed by CD on . Campionatul European al Pompierilor care a avut loc în Germania zilele trecute, a pus la mare încercare rezistența și capacitatea fizică a zeci de pompieri care Campionatul European al Pompierilor care a avut loc în Germania zilele trecute, a pus la mare încercare rezistența și capacitatea fizică a zeci de pompieri care Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»România pe podium la TFA Open European Championship, reprezentată de 4 pompieri militari, dintre care 3 salvatori de la ISU Sibiu 𝟑 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐈𝐒𝐔 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮.

România pe podium la TFA Open European Championship, reprezentată de 4 pompieri militari, dintre care 3 salvatori de la ISU Sibiu 𝟑 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐈𝐒𝐔 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮.

România pe podium la TFA Open European Championship, reprezentată de 4 pompieri militari, dintre care 3 salvatori de la ISU Sibiu 𝟑 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐈𝐒𝐔 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮.

Campionatul European al Pompierilor care a avut loc în Germania zilele trecute, a pus la mare încercare rezistența și capacitatea fizică a zeci de pompieri care au luptat pentru titlul de „campion” în cadrul acestei vestite competiții.
România a fost reprezentată onorant în acest an, de către patru salvatori militari: plutonier adjutant Narița George Ovidiu, plutonier adjutant Tănase Gabriel, sergent major Dumitru Alexandru din cadrul ISU Sibiu și plutonier adjutant Avram Mihai din cadrul ISU Alba.

– Locul I – categoria +35 ani plt.adj. Narița George
– Locul II categoria +35 ani, plt.adj. Avram Mihai
– Locul II – categoria +40 ani plt.adj. Tănase Gabriel.
– Locul II – proba de echipă.
De asemenea, sergent major Alexandru Dumitru s-a poziționat pe locul VI la categoria sa de vârstă -30 ani.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus