Sancțiuni aplicate în weekend de polițiștii sibieni Reviewed by CD on . La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 19,00, pe raza comunei Poiana Sibiului, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au depistat un tânăr în vârstă de 17 La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 19,00, pe raza comunei Poiana Sibiului, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au depistat un tânăr în vârstă de 17 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sancțiuni aplicate în weekend de polițiștii sibieni

Sancțiuni aplicate în weekend de polițiștii sibieni

Sancțiuni aplicate în weekend de polițiștii sibieni

La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 19,00, pe raza comunei Poiana Sibiului, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au depistat un tânăr în vârstă de 17 ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține dreptul de a conduce. Mai mult decât atat, s-a constatat că autoturismul este radiat din circulație.

Și  în acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

În dimineața zilei de 19 iulie a.c., în jurul orei 08,30, pe DJ 106, în zona comunei Brădeni, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Agnita au depistat un șofer în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența alcoolului.

Testarea alcoolscopică a bărbatului în vârstă de 55 de ani, din jud. Mureș, a rezultat într-o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

  La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 16,30, pe DJ 105, în localitatea Merghindeal, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 32 de ani în timp ce conducea o motocicletă tip Enduro neînmatriculată, fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte motocicleta, respectiv sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În prezent, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis corespunzător, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus