Şcoala Discovery Reviewed by CD on . Postul de televiziune Discovery, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei din România, a lansat proiectul „Şcoala Discovery”, conceput pentru susţinerea educaţiei Postul de televiziune Discovery, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei din România, a lansat proiectul „Şcoala Discovery”, conceput pentru susţinerea educaţiei Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Şcoala Discovery

Şcoala Discovery

Şcoala Discovery

Postul de televiziune Discovery, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei din România, a lansat proiectul „Şcoala Discovery”, conceput pentru susţinerea educaţiei ştiinţifice în România. Prin acest proiect se doreşte încurajarea elevilor şi a profesorilor să utilizeze resurse new-media la orele de curs şi să înveţe cu ajutorul Discovery Channel.

Proiectul propriu-zis consta in difuzarea de catre postul TV Discovery a unei emisiuni stiintifice, cu durata de o ora, difuzata zilnic incepand cu ora 14 si reluata a doua zi de la ora 8. Profesorii vor putea urmari fiecare emisiune incepand cu ora 14, urmand ca in cazul in care o considera folositoare pentru predarea la clasa, sa o urmareasca a doua zi de la ora 8, la clasa, impreuna cu elevii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus