Se pot depune cereri pentru subvenţia de motorină Reviewed by CD on . [caption id="attachment_1448" align="alignleft" width="300" caption="Agricultorii primesc motorina subventionata"][/caption] Hunedorenii care doresc să benefici [caption id="attachment_1448" align="alignleft" width="300" caption="Agricultorii primesc motorina subventionata"][/caption] Hunedorenii care doresc să benefici Rating:
Ești aici: Acasă » Rural»Se pot depune cereri pentru subvenţia de motorină

Se pot depune cereri pentru subvenţia de motorină

Se pot depune cereri pentru subvenţia de motorină

Agricultorii primesc motorina subventionata

Hunedorenii care doresc să beneficieze de ajutorul de stat pentru motorina utilizată în agricultură trebuie să depună cereri pentru aceasta, în cursul lunii octombrie, la sediul Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Hunedoara. Valoarea accizei decontate, pentru anul 2011 este de 1,20 de lei/ litru de motorină.

Reprezentanţii APIA avertizează însă că vânzarea motorinei pentru care s-a acordat ajutor de stat sau utilizarea acesteia în alte scopuri decât cele prevăzute de lege constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 5.000 lei la 20.000 lei. Iar dacă în urma controalelor se dovedeşte că beneficiarii accizei reduse pentru motorină nu se încadrau în măsurile impuse de lege pentru a primi acest ajutor, ei riscă amenzi de până la 20.000 de lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus