Şedinţă ordinară a Grupului Judeţean Mixt pentru Romi Sibiu Reviewed by CD on . Şedinţa ordinară a Grupului Judeţean Mixt pentru Romi Sibiu s-a desfășurat în 28 august a.c. sub conducerea subprefectului județului Sibiu, domnul Horațiu Marin Şedinţa ordinară a Grupului Judeţean Mixt pentru Romi Sibiu s-a desfășurat în 28 august a.c. sub conducerea subprefectului județului Sibiu, domnul Horațiu Marin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Şedinţă ordinară a Grupului Judeţean Mixt pentru Romi Sibiu

Şedinţă ordinară a Grupului Judeţean Mixt pentru Romi Sibiu

Şedinţă ordinară a Grupului Judeţean Mixt pentru Romi Sibiu

Şedinţa ordinară a Grupului Judeţean Mixt pentru Romi Sibiu s-a desfășurat în 28 august a.c. sub conducerea subprefectului județului Sibiu, domnul Horațiu Marin, în prezența membrii desemnaţi, a unor organizații ale romilor și a mai multor reprezentanți ai comunității rome.

Tematica abordată a atins obiective legate de patrimoniul cultural al etniei romilor, concentrându-se asupra cadrului legal și etapele care trebuie parcurse pentru a se obține atestarea celor cinci produse tradiționale din carne de porc propuse de Fundația “Centrul European de Integrare al Romilor” și înregistrarea lor în Registrul național al produselor tradiționale. Este vorba despre: mușchi țigănesc (muschio balesco romano), rânză, beci, bândâreț, șopac.

Prezentarea festivalului gastronomic al romilor “Romano Master Chef”, care va avea loc în 22 septembrie a.c., la Sala Thalia, a fost un alt punct inclus pe ordinea de zi a ședinței.

Pentru implementarea proiectului “Un parteneriat pentru incluziunea economico-socială a comunității marginalizate din comuna Tîrnava”, organizarea programului “A doua șansă” în anul școlar 2018-2019, echipa de proiect a solicitat sprijin.

În contextul subiectelor dezbătute, subprefectul județului Sibiu, domnul Horațiu Marin, a cerut reprezentanților instituțiilor statului sprijinul instituțional în găsirea de soluții pentru rezolvarea impedimentelor ivite.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus