Serbare de Crăciun la Biserica Greco-Catolică din Hunedoara Reviewed by CD on . Elevii de la Secţia de Muzică a Colegiului Naţional de Informatică Traian Lalescu din Hunedoara au organizat Serbarea de Crăciun. În cadrul manifestării micii m Elevii de la Secţia de Muzică a Colegiului Naţional de Informatică Traian Lalescu din Hunedoara au organizat Serbarea de Crăciun. În cadrul manifestării micii m Rating:
Ești aici: Acasă » Educație»Serbare de Crăciun la Biserica Greco-Catolică din Hunedoara

Serbare de Crăciun la Biserica Greco-Catolică din Hunedoara

Serbare de Crăciun la Biserica Greco-Catolică din Hunedoara

Elevii de la Secţia de Muzică a Colegiului Naţional de Informatică Traian Lalescu din Hunedoara au organizat Serbarea de Crăciun. În cadrul manifestării micii muzicieni au susţinut câteva momente artistice speciale la Biserica Greco-Catolică din Hunedoara. Un număr de 22 de solişti, din clasele II-VIII au încântat publicul cu câte un recital. Spectacolul organizat a continuat cu Corul claselor V-VIII şi cu Orchestra de Coarde a claselor V-VIII.

Serbarea de Crăciun de la Biserica Greco-Catolică este o manifestare deja cu tradiţie pentru Secţia de Muzică a colegiului hunedorean. Coordonator şi organizator al evenimentului a fost profesorul Ladislau Iakab. De la serbare nu a lipsit nici primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus