Sibiu: Alimentele UE se distribuie până în 18 august Reviewed by CD on . Acțiunea de distribuire a alimentelor primite din partea Uniunii Europene în cadrul Programului Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate se apropi Acțiunea de distribuire a alimentelor primite din partea Uniunii Europene în cadrul Programului Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate se apropi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu: Alimentele UE se distribuie până în 18 august

Sibiu: Alimentele UE se distribuie până în 18 august

Sibiu: Alimentele UE se distribuie până în 18 august

Acțiunea de distribuire a alimentelor primite din partea Uniunii Europene în cadrul Programului Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate se apropie de final. Distribuirea acestora a început în data de 27 iunie, iar până în prezent, din totalul de 9178 de persoane care figurează pe listele inițiale au ridicat aceste ajutoare un număr de 6749 de beneficiari.

Persoanele care îndeplineau criteriile legale pentru a primi aceste alimente, dar nu figurau pe listele inițiale aveau posibilitatea să se înscrie pe listele suplimentare. Un număr de 238 de astfel de persoane au depus cerere până în prezent. Serviciul de Asistență Socială a verificat documentele doveditoare depuse și a aprobat distribuirea de alimente către aceștia. Beneficiarii în cauză sunt invitați să ridice cutiile cu alimente în perioada 8-18 august, de la depozitul situat pe șoseaua Alba Iulia, nr. 112 (magazinul Bricomat), de luni până joi între orele 8.30 – 15, iar vinerea între orele 8.30 – 12.30.

Serviciul de Asistență Socială primește cereri din partea persoanelor care îndeplinesc condițiile legale până în data de 12 august. Cererea însoțită de documentele doveditoare se va depune la sediul Serviciului de Asistență Socială de pe bulevardul Victoriei, nr. 1-3, camera 2.

Termenul final de ridicare a alimentelor – 18 august 2016

Beneficiarii aflați pe listele inițiale sau pe listele suplimentare mai pot ridica alimentele până în data de 18 august 2016.

Persoanele care sunt nedeplasabile și nu pot veni personal să ridice cutiile cu alimente pot solicita livrarea la domiciliu a acestora, în baza unui document medical justificativ. Cererea se depune la sediul Serviciului Asistență Socială de pe bulevardul Victoriei, nr. 1-3, camera 2 sau poate fi adresată telefonic la numărul 0269/208.932.

Conform prevederilor Programului, fiecare beneficiar primește câte două cutii cu alimente, fiecare dintre cutii conținând următoarele: 1 kg făină, 2 kg de mălai, o pungă de paste făinoase, 2 litri de ulei, 1 kg de zahăr, o conservă de carne de vită, 1 conservă de pateu, 1 kg de orez, o conservă de paste de tomate și o pungă de fasole boabe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus