Sibiu Challenge reprogramat Reviewed by CD on . Din cauza prognozei meteo anunţată pentru urmatoarele zile şi sanselor foarte mari ca în data de 1 iunie la Sibiu să plouă, evenimentul Sibiu Challenge va fi re Din cauza prognozei meteo anunţată pentru urmatoarele zile şi sanselor foarte mari ca în data de 1 iunie la Sibiu să plouă, evenimentul Sibiu Challenge va fi re Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu Challenge reprogramat

Sibiu Challenge reprogramat

Sibiu Challenge reprogramat

Din cauza prognozei meteo anunţată pentru urmatoarele zile şi sanselor foarte mari ca în data de 1 iunie la Sibiu să plouă, evenimentul Sibiu Challenge va fi reprogramat pentru data de 8 iunie. Majoritatea activităţilor trebuiau să aibă loc în parcul Sub Arini, pe spaţiul verde din faţa stadionului Municipal iar precipitaţiile abundente din ultimele zile ar fi făcut imposibilă desfăşurarea lor în condiţii optime. Programul anunţat iniţial va ramâne neschimbat, cei care doresc să facă mişcare într-un cadru organizat, o vor putea face în data de 8 iunie, în intervalul orar 09.00 – 21.00.

Organizatorii vor pune la dispoziţia celor interesaţi infrastructura necesară pentru practicarea următoarelor activităţi: baschet, fitness, escaladă, handbal, tenis cu piciorul, arte marţiale, camping/drumeţii, minifotbal, volei, badminton, rugby, gimnastică, activităţi de team-building şi activităţi pentru copii. Crosul olimpic anunţat iniţial va fi şi el reprogramat la aceeaşi oră, în data de 8 iunie.

Fiecare spaţiu de joacă va fi coordonat de personal specializat care va oferi participanţilor sfaturi utile şi informaţii despre sportul dorit. Instructorii pot chiar să-i iniţieze pe cei care nu au practicat niciodată o anume disciplină sportivă, punându-le la dispoziţie echipamentul necesar şi evident, experienţa lor. Programul pentru fiecare zonă de joacă va fi anunţat pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/SibiuChallenge

Sibiu Challenge este o acţiune organizată de PUMA CLUB Sibiu şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul şcolar Judeţean Sibiu. Evenimentul este cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Scopul evenimentului este de a dezvolta o atitudine pro-sport la nivelul comunităţii sibiene, mai ales în rândul copiilor şi a tinerilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus