Sibiu: Focus Festival şi-a găsit o nouă casă, în Parcul Subarini Reviewed by CD on . Ultima ediţie a Focus Festival, care a avut loc în acest weekend, a reunit zece trupe ce au adus pe scena din Sibiu un mix de punk, rock, indie, alternative, mu Ultima ediţie a Focus Festival, care a avut loc în acest weekend, a reunit zece trupe ce au adus pe scena din Sibiu un mix de punk, rock, indie, alternative, mu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu: Focus Festival şi-a găsit o nouă casă, în Parcul Subarini

Sibiu: Focus Festival şi-a găsit o nouă casă, în Parcul Subarini

Sibiu: Focus Festival şi-a găsit o nouă casă, în Parcul Subarini

Ultima ediţie a Focus Festival, care a avut loc în acest weekend, a reunit zece trupe ce au adus pe scena din Sibiu un mix de punk, rock, indie, alternative, muzică electronică, până la pop melodramatic. Pentru prima dată, festivalul s-a desfăşurat în mijlocul unui altfel de decor faţă de cum ne-au obişnuit evenimentele muzicale din oraş: în apropiere de centru, dar în mijlocul naturii, în bătrânul parc Subarini.

Focus Festival şi-a găsit, în 2015, o nouă casă – parcul Subarini, un spaţiu mai mult decât potrivit pentru genurile muzicale necomerciale pe care acesta le promovează la fiecare ediţie. Deşi vremea tomnatică a fost oarecum potrivnică, publicul a apreciat seară de seară artiştii care au urcat pe scenă. În prima zi au spart gheaţa cei de la Yelllow, urmaţi de Xul Zolar, finalul fiind semnat de Şuie Paparude. Sâmbătă, au concertat Harlequin_Jack, The Noise Figures şi The Mono Jacks, pentru ca în ultima zi de Focus, scena să aparţină celor de la Anemic Disco, I’m The Trip, Firma şi Robin & The Backstabbers. În fiecare zi, petrecerea a continuat în Faust Cafe und Disko, cu şase DJ care au întreţinut atmosfera până în zori: DJ Tuţi-Losu, DJ Pushoc, DJ Toygun, DJ Adub, DJ Horia şi DJ Nathalie.
În afara concertelor, Focus Festival a venit anul acesta şi cu multe jocuri şi activităţi dedicate celor mici, organizate cu ajutorul celor de la Serious Fun. Duminică, când soarele a reuşit, în sfârşit, să iasă dintre nori, o sută de norocoşi din public au putut să ia parte la un brunch de zile mari, alături de trupele care au concertat la festival. Tot în ultima zi a festivalului, cei care au vrut să îşi vândă obiectele nefolositoare de prin casă sau să facă schimburi mai mult sau mai puţin avantajoase au putut lua parte la un flea market.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus