Simpozionul European de Sculptură în Sibiu Reviewed by CD on . Asociația Casa Calfelor Sibiu împreună cu Muzeul ASTRA organizează Simpozionul European de Sculptură. Evenimentul se desfășoară până în data de 10 septembrie, î Asociația Casa Calfelor Sibiu împreună cu Muzeul ASTRA organizează Simpozionul European de Sculptură. Evenimentul se desfășoară până în data de 10 septembrie, î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Simpozionul European de Sculptură în Sibiu

Simpozionul European de Sculptură în Sibiu

Simpozionul European de Sculptură în Sibiu

Asociația Casa Calfelor Sibiu împreună cu Muzeul ASTRA organizează Simpozionul European de Sculptură. Evenimentul se desfășoară până în data de 10 septembrie, între orele 10 și 17, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în zona atelierului funcțional de fierărie. Simpozionul, aflat la a patra ediție, are ca scop crearea unei platforme comune de lucru pentru cei zece sculptori veniți din diferite țări europene, artiști contemporani români și calfe călătoare.

Pentru a atrage atenția asupra consecințelor societății de consum în care trăim și a cantității imense de deșeuri pe care o producem, artiștii vor folosi materiale refolosibile sau rebuturi: piatră, lemn, fier și alte materiale reciclate, ca materie primă în crearea operelor de artă. Aceștia își poate alege materialul preferat sau pot opta pentru combinarea mai multor materiale. De asemenea, în cadrul taberei din acest an, va fi pusă în funcțiune și fierăria tradițională din cadrul Muzeului. Simpozionul European de Sculptură este un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2019.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus